Η sloaneboutique.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου που εδρεύει στην Καρόλου Ντηλ 1, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Sloane Boutique ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διέυθυνση sloaneboutique.gr προς όλους εσάς που θα επσκεφθείτε την ιστοσελίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. ΄Ολες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της sloaneboutique.gr διέπονται από το διεθνές και ευρωπαικό δίκαιο που ρυθμίζει τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν.2251\1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις καθόσον η χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα sloaneboutique.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συνέναιση σας με αυτούς.

Η Sloane Boutique αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα της. Διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και προυποθέσεις συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκρονικού της καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.