Όροι Χρήσης

Η sloaneboutique.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ενδυμάτων και αξεσουάρ μέσω του διαδικτύου που εδρεύει στην Καρόλου Ντηλ 1, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Sloane Boutique ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση sloaneboutique.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. ΄Ολες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της sloaneboutique.gr διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (ν.2251\1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις καθόσον η χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα sloaneboutique.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Η Sloane Boutique αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα της. Διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

ΕΣΠΑ e-Lianiko
Subscribe Newsletter

Κέρδισε τώρα 10% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία με την εγγραφή σου στο newsletter!

-10% ΕΚΠΤΩΣΗ