Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας 

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδος, για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 110 euro πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως την ποσότητα της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 110 euro είναι 4 euro ανά αποστολή.Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας “Speedex Courier”. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας,από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας “Speedex Courier” στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται:

  • με την Speedex Courier με έξοδα αποστολής 15,00 euro ανά αποστολή, παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) με έξοδα αποστολής 6,00 euro ανά αποστολή(η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλλει ανάλογα με το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας) και παράδοση σε 7-8 εργάσιμες ημέρες.
  • απλό ταχυδρομείο(ΕΛΤΑ) συστημένη παράδοση με έξοδα αποστολής 12 euro και παράδοση σε 4-5 εργάσιμες ημέρες(η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας).

Στις περιπτώσεις όπου η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή η χρέωση αντικαταβολής είναι 3,00 euro. Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για παραδόσεις εντός Ελλάδος!

Αποστολές στο εξωτερικό 

Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής.

    • απλό ταχυδρομείο(ΕΛΤΑ)
    • Speedex Courier(η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας).

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος sloaneboutique.gr, αποτελλεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλοντα από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16.00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης( π.χ. Αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδος εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αποστολές στην Κύπρο με την Speedex Courier, ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες τις άλλες αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολή με ΕΛΤΑ και 3-4 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με Speedex Courier.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΕΣΠΑ e-Lianiko
Subscribe Newsletter

Κέρδισε τώρα 10% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία με την εγγραφή σου στο newsletter!

-10% ΕΚΠΤΩΣΗ