Τρόποι Πληρωμής

 1. Πιστωτική κάρτα: Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όπως visa, mastercard, maestro, diners.Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα sloaneboutique.gr είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της τράπεζας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τον τριψήφιο αριθμο CVV που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχει συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα (peraeus bank).
 2. Αντικαταβολή: Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’εντολή της Sloane Boutique. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση επιλογής Click Away η κράτηση του προϊόντος θα ισχύει για 24 ωρες. Μετά τις 24 ώρες η παραγγελία θα ακυρώνεται.
 3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν σας εξυπηΣε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.ρετεί η μέθοδος της αντικαταβολής, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελίας σας παραμένει σε κατάσταση αδράνειας εως ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς:
  Αριθμός λογαριασμού: 5265074921169
  Κάτοχος: Γιάννου Ιωάννη Μαρία
  IBAN: GR9301722650005265074921169
  BIC: PIRBGRAAΣτις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολής (our όχι sha) και εφόσον στην αιτιολογία εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να γίνει ταυτοποίηση.
ΕΣΠΑ e-Lianiko
Subscribe Newsletter

Κέρδισε τώρα 10% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία με την εγγραφή σου στο newsletter!

-10% ΕΚΠΤΩΣΗ