Πολιτική Επιστροφών

Προυποθέσεις επιστροφής προϊόντος:

  • το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός 7(επτά) ημερολογιακών ημερών.
  • το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.
  • να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε απο τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Στα Προϊόντα από τις κατηγορίες Spring Offers και Offers με έκπτωση 50% και 70%, δεν δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους για τους παρακάτω λόγους:
  1. Λάθος αποστολή προϊόντος Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Sloane Boutique σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.
  2. Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος Στις περιπτώσεις εκείνες τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και ζητήσετε την αντικατάσταση του με το ίδιο ή με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με επιπρόσθετο τίμημα εάν επιθυμείτε μέσα σε 7(επτά) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του.
  3. Αλλαγή προϊόντος Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε απλή αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2310-225\055. Το κόστος της αλλαγής ανέρχεται στα 8 ευρώ τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος, (4 ευρώ) καθώς και την εκ νέου αποστολή του προϊόντος (4 ευρώ) που έχετε επιλέξει για αντικατάσταση.
  4. Yπαναχώρηση΄Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης μόνο στην περίπτωση που το προϊόν εμφανίζει κάποιο ελάττωμα κατασκευαστικό και δεν έχει χρησιμοποιηθεί-να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που έχετε καταβάλλει, εντός 7(επτά) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μόνο με την courier που θα σας υποδείξει η εταιρεία μας.H επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα, ή και μέσω paypal. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ολοκληρώνεται το αργότερο εντός 30(τριάντα) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.Τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκρονικό κατάστημα sloaneboutique.gr μπορούν πάντα να αλλαχθούν ή και να επιστραφούν στο φυσικό κατάστημα, πάντα κατόπιν συννενόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2310-225\055 (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-17.00).
  5. Ακύρωση παραγγελίαςΓια οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310-225\055 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας.
ΕΣΠΑ e-Lianiko
Subscribe Newsletter

Κέρδισε τώρα 10% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία με την εγγραφή σου στο newsletter!

-10% ΕΚΠΤΩΣΗ