ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
H SLOANEBOUTIQUE.GR δημιούργησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Η ιστοσελίδα www.sloaneboutique.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Α. Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων
Η νομοθεσία αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα άλλαξε με ημερομηνία ισχύος από 25 Μαΐου 2018, όπου τίθεται σε εφαρμογή ο  Κανονισμός ΕΕ 2016/679. 
Η παρούσα δήλωση έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ενημέρωσή σας για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και για τα δικαιώματά σας που απορρέουν από το νόμο.
Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της SLOANEBOUTIQUE.GR (εφεξής οι «Δικτυακοί Τόποι») και τις κινητές εφαρμογές της sloaneboutique.gr (εφεξής τα «Apps» μας). 
Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, μαζί με την Πολιτική Cookies που αποτελεί ενιαίο κείμενο με την παρούσα και αναπόσπαστο τμήμα αυτής (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική») έχει θεσπιστεί από την ατομική επιχείρηση Γιάννου Μαρία του Ιωάννη και το διακριτικό τίτλο: “Sloane Boutique” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Καρόλου Ντηλ 1, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 139668055 ΔΟΥ: Δ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) με αριθμό ΓΕΜΗ: …….…………..., τηλ. +30 2310 225055,  email info@sloaneboutique.gr.  (στο εξής: SLOANEBOUTIQUE.GR, η «Εταιρεία», η «Επιχείρηση», «εμείς», «εμάς», «μας»)
I. Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
Η ως άνω επιχείρηση τυγχάνει και ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, κατόπιν της εφαρμογής του ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679, με σκοπό την ενημέρωση σας, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργείτε, ήτοι αυτή του πλοηγού/επισκέπτη, χρήστη των Υπηρεσιών, καταναλωτή – αγοραστή, Μέλους, (εφεξής ο «Χρήστης», «εσείς», «εσάς», «σας»), αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία μας συλλέγει για εσάς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος SLOANEBOUTIQUE.GR (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος» ή το «e-shop»), το σκοπό συλλογής τους, την επεξεργασίας τους από την Εταιρεία μας, την κατηγορία ή κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων σας. 
Λεπτομερώς  περιγράφονται οι διαδικασίες που δύναστε να ακολουθήσετε αφενός για να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη και επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή (συγκατάθεση) απαιτείται, αφετέρου για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας της πρόσβασης, ενημέρωσης και διαγραφής των δεδομένων που σας αφορούν ή/και της ανάκλησης της συγκατάθεσης, εφόσον αυτή μας έχει χορηγηθεί. 
II. Προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που συλλέγουμε
Όταν περιηγείστε στο Δικτυακό μας τόπο και με την εγγραφή σας ως Μέλος στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Newsletter, την υποβολή παραγγελίας αγοράς στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, η Εταιρεία μας, συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που σας αφορούν, είτε μέσω cookies είτε απευθείας από εσάς που μας τα χορηγείτε. 
III. SLOANEBOUTIQUE.GR & Cookies
Η SLOANEBOUTIQUE.GR χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών της, για να σας παρέχει πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις παραγγελίες σας, ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα.
Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα  μας
Για την πλοήγηση σας στο Δικτυακό Τόπο/Ηλεκτρονικά Καταστήματα δεν απαιτείται η εγγραφή σας, οπότε και η απευθείας χορήγηση εκ μέρους σας σε εμάς προσωπικών σας δεδομένων ή άλλων πληροφοριών που σας αφορούν. 
Ωστόσο η Εταιρεία κατά την πλοήγηση σας στον δικτυακό τόπο SLOANEBOUTIQUE.GR και τη συναλλαγή σας με εμάς μέσω των υπηρεσιών μας, συλλέγει προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες για εσάς μέσω Cookies δικά μας (First Party Cookies) όσο και τρίτων Digital Marketing Δικτύων που συνεργαζόμαστε (Third Party Cookies) και άλλων τεχνολογιών, τα οποία δεδομένα και πληροφορίες, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί για σκοπούς διαφήμισης και προώθησης, στατιστικούς σκοπούς, για σκοπούς έρευνας αγοράς με σκοπό τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, profiling, για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των Διαδικτυακών της Tόπων, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου τους, την προσαρμογή τους στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της εταιρείας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος SLOANEBOUTIQUE.GR σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. 
Επιπλέον χρησιμοποιούνται από εμάς για τη σύνδεσή σας με το Λογαριασμό σας και την απομνημόνευση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο καλάθι σας, για τη σύνδεσή σας με το Λογαριασμό σας χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα νέου λογαριασμού κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά στο κατάστημά μας, για τη λειτουργία του καλαθιού αγοράς, για την εξακρίβωση προβλημάτων στο server μας κ.α.
Τι είναι τα Cookies και ποια στοιχεία συλλέγουν
Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως της SLOANEBOUTIQUE.GR, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Κανένα αρχείο Cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδικτυακό Τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.
Τα στοιχεία που συλλέγουν τα cookies για τους παραπάνω σκοπούς, μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του browser, το είδος του υπολογιστή που χρησιμοποιείται, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε, και συνδέσμους (links) που μπορεί να επισκεφτείτε μέσω των ιστοσελίδων μας, τα προϊόντα και τις διαφημίσεις που επιλέγετε να βλέπετε, την IP διεύθυνση του υπολογιστή σας,  τα στοιχεία που δημιουργείτε (User Name, User ID & Password) για την πρόσβασή σας, δημογραφικά στοιχεία για εσάς όπως φύλο, ηλικία, τόπο διαμονής και άλλες αγοραστικές σας συνήθειες και διαδικτυακές συμπεριφορές.
Με την περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο και την πραγματοποίηση αγορών μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, συναινείτε στην επεξεργασία από το εμάς των πληροφοριών που συλλέγονται από εσάς με τη χρήση των Cookies. 
Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον δικτυακό τόπο και τα Apps μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Συγκεκριμένα:  Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής, δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags), αναγνωριστικοί αριθμοί συσκευής που χρησιμοποιείται, κατάσταση κλήσης, πρόσβαση δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας. 
IV. Υπηρεσία Newsletter
1. Εγγραφή στην υπηρεσία
Κατά την εγγραφή στην υπηρεσία Newsletter, η SLOANEBOUTIQUE.GR συλλέγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας που επιλέγετε εσείς να εισάγετε. 
Εφόσον εγγράφεστε στην υπηρεσία Newsletter της εταιρείας μας ρητά συναινείτε στην αποστολή από τη SLOANEBOUTIQUE.GR στη δηλωθείσα από εσάς ηλεκτρονική διεύθυνση, ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τα προϊόντα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της SLOANEBOUTIQUE.GR προσφορές σε προϊόντα, προωθητικές ενέργειες, δώρο-επιταγές και πόντους,  εκπτωτικά κουπόνια,  διαφημίσεις αναφορικά με προϊόντα, εμπορικές συνεργασίες, άλλα e-shop της Εταιρείας κ.α. 
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα των αποδεκτών των Newsletter, είτε σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στα ηλεκτρονικά Newsletter, είτε στέλνοντας το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sloaneboutique.gr. 
Κατά την ηλεκτρονική μας επικοινωνία μαζί σας, στα πλαίσια της υπηρεσίας Newsletters, μέσω των cookies, καταγράφουμε τη συχνότητα ανοίγματος μηνυμάτων που λαμβάνετε από εμάς κατά την υπηρεσία αποστολής Newsletters και τις περαιτέρω ενέργειές σας στα σχετικά link που σας έχουμε επικοινωνήσει (κλικς).
Αν έχετε εγγραφεί στο newsletter μας και έχετε παράσχει τη ρητή συναίνεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τους εξής τρόπους: 
Θα σας ενημερώνουμε για ειδήσεις, διαφημίσεις, προσφορές, προτάσεις για συμμετοχή σε καμπάνιες και εκδηλώσεις που διοργανώνει ή συμμετέχει η Εταιρεία και άλλες πληροφορίες σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Το περιεχόμενο του newsletter ενδέχεται να είναι εξατομικευμένο στις δικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.
Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας μας παρέχετε τη δυνατότητα να δημιουργούμε μια εξατομικευμένη συλλογή από νέα, προσφορές και άλλες πληροφορίες που πιθανώς σας ενδιαφέρουν, αξιολογώντας τις αγοραστικές σας συνήθειες και τις αναζητήσεις σας στον ιστότοπό μας, ώστε να μπορέσουμε να συντάξουμε ένα ενημερωτικό δελτίο το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.
 2. Διαγραφή από την υπηρεσία newsletter
Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαγραφή σας από τη λίστα των αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή. Για την διαγραφή σας από τη λίστα, επιλέξτε το σχετικό σύνδεσμο που περιέχεται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή γραπτά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
V. Αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  SLOANEBOUTIQUE.GR
Στη SLOANEBOUTIQUE.GR για να επεξεργαστούμε κάθε Online παραγγελία σας, και να έρθει αυτή στα χέρια σας, είναι απαραίτητη η χορήγηση εκ μέρους σας προσωπικών σας πληροφοριών, ήτοι των στοιχείων που σας ζητούνται προκειμένου να προβείτε στην υποβολή της παραγγελίας σας. 
Τα δεδομένα αυτά η Εταιρεία μας τα χρησιμοποιεί για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και συγκεκριμένα για  την πώληση των προϊόντων και την παράδοση αυτών στη διεύθυνση που μας δηλώνετε, και για την πραγματοποίηση της πληρωμής εκ μέρους σας. 
Με τη χορήγηση των προσωπικών σας στοιχείων κατά το στάδιο της παραγγελίας, δίνετε ρητή συγκατάθεση όπως αποστείλουμε σε εσάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνετε τη γνωστοποίηση παραλαβής της παραγγελίας, τη γνωστοποίηση εκτέλεσης της παραγγελίας σας, ή να χρησιμοποιήσουμε τόσο το e-mail σας, όσο και το τηλέφωνό σας για να σας αποστείλουμε μήνυμα σε περίπτωση που δε δύναται να εκτελεστεί από εμάς η παραγγελία σας στο σύνολο ή για να επικοινωνήσει ο μεταφοράς που θα σας παραδώσει τα προϊόντα μαζί σας σε περίπτωση κάποιου προβλήματος και για οποιαδήποτε άλλη  επικοινωνία μαζί σας ή ειδοποίηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στους Όρους Χρήσης. 
VI. Διαγωνισμοί
Η SLOANEBOUTIQUE.GR στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών για τα προϊόντα της δύναται να διεξάγει διαγωνισμούς μέσω του Δικτυακού Τόπου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, instagram & facebook κτλ, οπότε σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να πρέπει να δηλώσετε προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, email, ταχυδρομική διεύθυνση κτλ. Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η Εταιρεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε στο διαγωνισμό, για να σας αποστέλλει δώρα, για την αποστολή σε εσάς διαφημιστικών μηνυμάτων και άλλων προωθητικών ενεργειών αναφορικά με τα προϊόντα της Εταιρείας. 
Όταν λαμβάνουν χώρα διαγωνισμοί, η Εταιρεία μας δύναται να χορηγεί προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας έχετε χορηγήσει για να συμμετάσχετε,  σε τρίτους συνεργάτες-προμηθευτές της, όπως για παράδειγμα διαφημιστικές εταιρείες που αναλαμβάνουν για λογαριασμό της Εταιρείας την οργάνωση και διεξαγωγή του διαγωνισμού, πρόσωπα εξουσιοδοτημένα για την αποστολή σε εσάς των δώρων, των διαφημιστικών μηνυμάτων κ.α., επεξεργασία την οποία αναγνωρίζετε ως απαραίτητη για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και στην οποία συναινείτε με τη συμμετοχή σας σε αυτόν (διαγωνισμό).
VII. Σύνδεση μέσω λογαριασμού facebook / instagram 
Οι εγγραφές σας στους διαδικτυακούς μας τόπους και η υποβολή της παραγγελίας σας γίνεται να λάβουν χώρα και μέσω λογαριασμού στο Facebook ή/και instagram. 
Σε αυτή την περίπτωση,  η SLOANEBOUTIQUE.GR θα σας ζητήσει να δώσετε την άδεια σας να έχουμε πρόσβαση σε όσες πληροφορίες έχετε εσείς δηλώσει στο Facebook να είναι «δημόσιες». 
Με την επιλογή σας να δώσετε την άδεια αυτή, συναινείτε στην πρόσβασή μας στα στοιχεία του Λογαριασμού σας στο facebook/instagram τα οποία είναι δημόσια, με σκοπό τη δημιουργία προφίλ για εσάς για σκοπούς στοχευόμενης και ταιριαστής σε εσάς διαφήμισης των προϊόντων μας, καθώς και μέτρησης στατιστικών.
VIII. Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που σας αφορούν πραγματοποιείται αφενός για σκοπούς άμεσα συνδεδεμένους με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και έχετε συμβληθεί μαζί μας για την παροχή τους, ή/και για τους σκοπούς για τους οποίους μας έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας,  τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και τη διασφάλιση της λειτουργίας αυτών τόσο για λόγους στατιστικούς όσο και για την αποφυγή κακής και μη αποδεκτής συμπεριφοράς χρήσεων.
Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στην κατοχή και διάθεσή μας για όσο χρονικό διάστημα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, και κατόπιν όσα απαιτούνται εκ του νόμου. 
Με την πλοήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο, την υποβολή παραγγελίας, την εγγραφή σε Newsletter, το άνοιγμα Λογαριασμού και τη συμμετοχή σας σε Διαγωνισμούς,  συναινείτε και παρέχετε τη ρητή σας συγκατάθεση για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής μας. 
Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης (αγοράς) με εμάς ή πριν από αυτή:
• Για την ταυτοποίηση και επαλήθευση των στοιχείων σας.
• Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο, είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία.
• Για την εξυπηρέτηση, διαχείριση, παρακολούθηση, διεκπεραίωση των συναλλαγών  σας.
• Για την εξυπηρέτηση όλων των μορφών συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
• Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας στο πλαίσιο συμμόρφωσης της Εταιρείας με τις υποχρεώσεις που θεσπίζονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.
• Για να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που αφορούν τους εγγεγραμμένους χρήστες
• Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις αγοραστικές σας συνήθειες έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας
• Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης πωλήσεων μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών σε εσάς και άλλους πελάτες
• Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εμπορεύεται, εφόσον έχουμε λάβει τη ρητή συναίνεσή σας
• Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση.
• Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση.
• Για να σας παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με τις συναλλαγές μας με εσάς, όπως όταν χρησιμοποιούμε τη διεύθυνσή σας για να σας αποστείλουμε προϊόντα που έχετε αγοράσει.
• Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες που τηρούμε είναι ακριβείς και ενημερωμένες (εάν έχουμε τη συναίνεσή σας, όπου αυτό απαιτείται από το νόμο).
• Για λόγους έρευνας, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωρισιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κατά καιρούς, για τους σκοπούς αυτούς και
• Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αλλαγές στις υπηρεσίες που παρέχουμε και τις πολιτικές που υιοθετεί η Εταιρεία.
Όλοι εμείς στη SLOANEBOUTIQUE.GR προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χρήστη για εσάς έτσι ώστε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γρηγορότερα και ευκολότερα. Στο προφίλ χρήστη που δημιουργούμε για εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε προηγούμενες και εκκρεμείς αγορές σας με εμάς και να τηρείτε λίστα με προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για πιθανές μελλοντικές παραγγελίες. Στο προφίλ σας αυτό συγκεντρώνονται και οι λοιπές δραστηριότητες σας στον ιστότοπό μας, όπως η συμμετοχή σε κληρώσεις, κλπ. Τα στοιχεία και το περιεχόμενο του προφίλ χρήστη είναι ορατά σε εσάς ανά πάσα στιγμή.
Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και εσείς να  απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας,  και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.
Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στην παρούσα, ουδείς τρίτος δύναται ή επιτρέπεται να λάβει γνώση με ρητή εξαίρεση όπου  νόμος το προβλέπει ή η αρμόδιες αρχές σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
IX. Εργαλεία για να ρυθμίσετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
Κατά τη χρήση των Apps και του Δικτυακού Τόπου μας, παρέχουμε επίσης έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές. 
Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων.  Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων.
Εμείς σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε και να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία στις συσκευές σας.   
X. Αποδέκτες των δεδομένων και σκοπός διαβίβασης
Η SLOANEBOUTIQUE.GR δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που συλλέγει για τους Χρήστες:
• Σε Αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους μας με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης μας, με τα υποκείμενα των δεδομένων/ πληροφοριών (πχ μεταφορά προϊόντων, έλεγχο πιστωτικό, κτλ).
• Σε συνεργάτες που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό μας υπηρεσίες προώθησης και marketing, τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης, αποστολής Newsletters.
• Σε διαφημιστικές εταιρείες και εν γένει παρόχους διαφημιστικών υπηρεσιών.
• Σε τρίτους που παρέχουν τις υπηρεσίες σχετικές με τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όπως για παράδειγμα developers, data analysts, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων και πληροφοριών των υποκειμένων, αυστηρά για το σκοπό της διεκπεραίωσης των υπηρεσιών τους προς εμάς.
• Σε δικτυακούς service providers οι οποίοι φιλοξενούν τη βάση δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.
• Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων
Ουδεμία επεξεργασία των δεδομένων πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης από τους ανωτέρω επιτρέπεται και σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων έχει ληφθεί.

XI. Παράνομες πράξεις και ενέργειες
Σε περίπτωση που εντοπιστεί παράνομη πράξη ή ενέργεια από Χρήστη,  η Εταιρεία θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει όσα δεδομένα είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή προσφορών που δημιουργήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του δικτυακού τόπου.
Με την παρούσα ρητά συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων.
XII. Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά σας δεδομένα
Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίζουμε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιούμε έμπειρους τεχνικούς και τα πιο σύγχρονα μέσα. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτά.
Σε κάθε περίπτωση, και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι η μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη πρόσβαση, hacking, απώλεια δεδομένων, ή άλλες παραβιάσεις δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν. Δυστυχώς, η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής.
XIII. Κρυπτογράφηση και ασφάλεια
Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας. 
XIV. Η χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών 
Εμείς δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία των καρτών σας που μας χορηγείτε είτε μέσω web, είτε και τηλεφωνικά, τα οποία δεν είναι ορατά, διότι αυτομάτως μετά την υποβολή τους σε εμάς, διαβιβάζονται μέσω υπερσυνδέσμου απευθείας στην συνεργαζόμενη Τράπεζα που διενεργεί και την εκκαθάριση.

XV. Τα δικαιώματά σας
Σας ενημερώνουμε ότι κάθε στιγμή έχετε δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων που αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς με αποστολή μηνύματος στο email info@sloaneboutique.gr. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή του Λογαριασμού σας, η τη μη παραλαβή των ενημερωτικών μας δελτίων ή άλλων διαφημιστικών ενεργειών μας, θα πρέπει και πάλι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. +30 2310 225055 email info@sloaneboutique.gr ή αφήνοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. 
Σε κάθε περίπτωση και μετά τη διαγραφή των στοιχείων ρητά συμφωνείτε στη διατήρηση των στατιστικών στοιχείων αναφορικά με εσάς αφού βεβαίως αυτά (δεδομένα σας) θα έχουν καταστεί πλέον ανώνυμα.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή/ και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 
Για να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας για διαφημιστικούς λόγους θα σας ζητήσουμε τη σχετική ρητή συναίνεσή σας (μέσω εγγραφής σας στο newsletter της SLOANEBOUTIQUE.GR ή μέσω της ρητής συναίνεσης που μας παρέχετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας ή της περιήγησής σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα).  
Η SLOANEBOUTIQUE.GR οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά για το ποιά δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για πόσο χρονικό διάστημα τα κρατάει σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.
Η SLOANEBOUTIQUE.GR θα προβεί άμεσα σε διόρθωση ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων σας, μόλις μας το υποδείξετε.
Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την SLOANEBOUTIQUE.GR τον περιορισμό της επεξεργασίας, υπό προϋποθέσεις και να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η SLOANEBOUTIQUE.GR στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από την Εταιρεία να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβαστούν σε άλλο πάροχο χωρίς αντίρρηση.
Αν για όποιο λόγο επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, ενημερώστε τη SLOANEBOUTIQUE.GR ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@sloaneboutique.gr.
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: www.dpa.gr , Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. +30 210 6475600
XVI. Εμείς για εσάς
Η SLOANEBOUTIQUE.GR θα δεχτεί οποιοδήποτε αίτημά σας για πληροφορίες από εμάς  χωρίς χρέωση, εκτός των περιπτώσεων προδήλως αβάσιμων ή υπερβολικών, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, αιτημάτων,  περίπτωση κατά την οποία δικαιούμαστε να επιβάλουμε ένα μικρό τέλος για την παροχή των πληροφοριών ή να σας αρνηθούμε το αίτημα.
Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@sloaneboutique.gr ή μέσω τηλεφώνου: +30 2310 225055 
XVII. Η sloaneboutique.gr προστατεύει τα παιδιά
Στη SLOANEBOUTIQUE.GR αγαπάμε να ντύνουμε και τα παιδιά. Πάντα όμως συμμορφωνόμαστε με την τοπική νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε εγγραφές στον δικτυακό τόπο και τα Apps μας όταν είναι κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας της χώρας όπου κατοικούν.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ
Με τις παραγγελίες σας στην ιστοσελίδα μας SLOANEBOUTIQUE.GR αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.
Β. Περιοδικές αλλαγές πολιτικής χρήσης
Η SLOANEBOUTIQUE.GR δύναται να ανανεώνει, επεκτείνει, ενημερώνει και να βελτιώνει την παρούσα πολιτική της για να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.
Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Γ. Πραγματοποίηση παραγγελίας στο e-shop SLOANEBOUTIQUE.GR:
• Συμπληρώνετε την ειδική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
• Αποδέχεστε τους όρους της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που εμφανίζεται στην οθόνη σας.
• Σε κάθε στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε από την εταιρεία μας για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.
• Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, λαμβάνετε διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, καθώς και αντίγραφο της φόρμας υπαναχώρησης, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε.
• Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.sloaneboutique.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
Δ. Τρόποι πληρωμής
Για την διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτηση σας η SLOANEBOUTIQUE.GR διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
• Χρέωση πιστωτικής κάρτας.
Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όπως visa, mastercard, maestro, diners.
Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.
Η SLOANEBOUTIQUE.GR έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «ePOS Paycenter» της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού
Η SLOANEBOUTIQUE.GR έχει λάβει αυτά τα μέτρα για την καλύτερη προστασία σας από ενδεχόμενες απάτες μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.
• Αντικαταβολή χωρίς χρέωση (μόνο για την Ελλάδα)
Τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα καταβάλλετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της Sloane Boutique. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος..
Σημείωση: Οι πελάτες μας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε πιθανές οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τις οποίες η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος της αντικαταβολής, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελίας σας παραμένει σε κατάσταση αδράνειας έως ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς:
Αριθμός λογαριασμού: 5265074921169
Κάτοχος: Γιάννου Ιωάννη Μαρία
IBAN: GR9301722650005265074921169
BIC: PIRBGRAA
Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολής (our όχι sha) και εφόσον στην αιτιολογία εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να γίνει ταυτοποίηση.

Ε . Αποστολή / Παράδοση
Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων 
1. Καταχώρηση παραγγελιών 
Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος sloaneboutique.gr, αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16.00 η ώρα εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. Αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 16:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
Η SLOANEBOUTIQUE.GR αποστέλλει την παραγγελία σας στην διεύθυνση την οποία μας έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παραλαβής.
Σε εσάς θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης/απόδειξη και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται με το νόμιμο παραστατικό, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.


 α. Αποστολές εντός Ελλάδας
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδος, για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 100,00 ευρώ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως την ποσότητα της παραγγελίας σας.
Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 100 ευρώ είναι 5,00 ευρώ ανά αποστολή.
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας “Speedex Courier”. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας, από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας “Speedex Courier” στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για παραδόσεις εντός Ελλάδος.
β. Αποστολές στην Κύπρο
Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται:
• με την Speedex Courier με έξοδα αποστολής 10,00 ευρώ ανά αποστολή και παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
• απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) με έξοδα αποστολής 6,00 ευρώ ανά αποστολή (η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλλει ανάλογα με το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας) και παράδοση σε 7-8 εργάσιμες ημέρες.
• απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) συστημένη παράδοση με έξοδα αποστολής 12,00 ευρώ και παράδοση σε 4-5 εργάσιμες ημέρες (η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας).
γ. Αποστολές εξωτερικού (εκτός Ελλάδας και Κύπρου)
Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής.
• απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) (η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας)
• Speedex Courier (η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας).
Βλ. τον συνημμένο πίνακα χρεώσεων της Speedex Courier
Ευρώπη:20.00 €
International: 30.00 €
Για τις αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολή με ΕΛΤΑ και 3-4 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με Speedex Courier.
2. Καθυστερήσεις στην παράδοση
Ενδέχεται να υπάρξει μία καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων από τον ανωτέρω αναφερόμενο χρόνο παράδοσης στις εξής εξαιρετικές περιπτώσεις:
  α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση, όπως σε περιόδους εκπτώσεων, οπότε και θα ενημερώνεστε σχετικά για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
  β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
  γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

ΣΤ. Πολιτική επιστροφών και αλλαγών
1. Δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την παράδοση
• Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.
• Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.
• Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: info@sloaneboutique.gr ή μέσω τηλεφώνου 2310-225055 για να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής.
• Τα αιτήματα για αλλαγή ή για επιστροφή των προϊόντων μετά την περίοδο των 14 πλήρων ημερών γίνονται δεκτά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, βάσει των διατάξεων που εφαρμόζονται στις συμβάσεις πώλησης.
2. Όροι και προϋποθέσεις για την εγκυρότητα επιστροφής προϊόντος.
• Επιστροφή ολόκληρου του προϊόντος
Το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος (δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση) αφορά ολόκληρο το αγορασθέν προϊόν και δεν μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος μόνο του προϊόντος (πχ επί αξεσουάρ του προϊόντος).
• Κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων
Η επιστροφή ή αλλαγή ενός προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή εάν αποδεικνύεται ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί και θα επιστραφεί με χρέωση του πελάτη. 
Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή δήλωσης υπαναχώρησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

3. Επιστροφή των προϊόντων στην SLOANEBOUTIQUE.GR
α. Επιστροφές προϊόντων εντός Ελλάδας και επιστροφή χρημάτων
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων για όποιον λόγο εσείς επιθυμείτε, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, έχετε υποχρέωση να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: info@sloaneboutique.gr ή μέσω τηλεφώνου 2310-225055 για να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής.
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.
Η δαπάνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει εσάς τον καταναλωτή.
Εάν επιλέξετε ως τρόπο επιστροφής του προϊόντος την εταιρία Speedex Courier, από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η SLOANEBOUTIQUE.GR το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.
Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.
Αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.
Τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της sloaneboutique.gr μπορούν πάντα να αλλαχθούν ή και να επιστραφούν στο φυσικό κατάστημα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2310-225055 (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-17.00).
Η SLOANEBOUTIQUE.GR θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.


β. Επιστροφές προϊόντων εκτός Ελλάδας και επιστροφή χρημάτων
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων για όποιον λόγο εσείς επιθυμείτε, εντός 14ημερών από την παραλαβή του, έχετε υποχρέωση επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: info@sloaneboutique.gr ή μέσω τηλεφώνου 2310-225055 για να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους επιστροφής.
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελίας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν εσάς τον καταναλωτή.
Εάν επιλέξετε ως τρόπο επιστροφής του προϊόντος την εταιρία Speedex Courier, από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η SLOANEBOUTIQUE.GR το παραλαμβάνει εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για επιστροφές από χώρες του εξωτερικού μέσω της Speedex Courier.
Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.
Η SLOANEBOUTIQUE.GR θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Ζ. Δικαίωμα αντικατάστασης
1. Αλλαγές / Αντικατάσταση προϊόντος
α. Διαδικασία Αλλαγής
I. Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αλλαγή και αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, μπορείτε να το ζητήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών α) είτε με αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@sloaneboutique.gr, β) είτε με τηλεφώνημά σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του e-shop στο τηλεφωνικό νούμερο 2310-225055.
II. Με όποιο τρόπο επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μπορέσουμε να προβούμε άμεσα στην αντικατάσταση του προϊόντος σας θα πρέπει να μας δώσετε τον ι) κωδικό του προϊόντος που θα αντικαταστήσετε ιι) τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να παραλάβετε.
III. Κατόπιν της επικοινωνίας σας μαζί μας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σχετικά με την αλλαγή του προϊόντος σας.
IV. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε, θα πρέπει να μας επιστρέψετε το προς αντικατάσταση προϊόν στη διεύθυνση:

SLOANE BOUTIQUE
Υπ’ όψιν: Τμήματος Επιστροφών
Καρόλου Ντηλ 1
54623 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 225055 

β. Χρέωση και Τρόπος αποστολής
- Για τις αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας η επιστροφή του προϊόντος και η αποστολή του νέου προϊόντος γίνεται με δική σας επιβάρυνση των εξόδων επιστροφής και αποστολής.
- Από την παραλαβή του προϊόντος η SLOANEBOUTIQUE.GR θα σας αποστείλει το νέο προϊόν εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
γ. Διαφορά Τιμήματος
Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει είναι μεγαλύτερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, θα σας ζητηθεί να καταβάλετε τη διαφορά πριν την αποστολή του νέου προϊόντος για να ολοκληρωθεί η αποστολή, για το οποίο ποσό θα σας αποσταλεί το νόμιμο παραστατικό.
δ. Μη διαθέσιμο επιθυμητό προϊόν
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντος για αλλαγή τότε θα προχωρήσετε στην αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ηλεκτρονικά στο info@sloaneboutique.gr  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφών.
2. Όροι και προϋποθέσεις για την εγκυρότητα αλλαγής προϊόντος
• Επιστροφή ολόκληρου του προϊόντος
Το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος αφορά ολόκληρο το αγορασθέν προϊόν και δεν μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος μόνο του προϊόντος (πχ επί αξεσουάρ του προϊόντος).
• Κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων
Η επιστροφή ή αλλαγή ενός προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή εάν αποδεικνύεται ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί και θα επιστραφεί με χρέωση του πελάτη. 
Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή δήλωσης υπαναχώρησης.
Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.


Η. αναλυτικός οδηγός επιστροφής
1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
2. Σημείωση:
• Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της SLOANEBOUTIQUE.GR υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
• Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
• Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.
• Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
SLOANE BOUTIQUE
Υπ’ όψιν: Τμήματος Επιστροφών
Καρόλου Ντηλ 1
54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 225055
3. Προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων 
• Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης κάποιων από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, η SLOANEBOUTIQUE.GR δικαιούται είτε:
(α) να θεωρήσει ότι το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής δεν ασκήθηκε έγκυρα και συνεπώς να μη δεχθεί την επιστροφή ή την αλλαγή του προϊόντος είτε 
(β) (ιδίως στην περίπτωση προϊόντων που δεν επιστρέφονται άθικτα, που έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί) να δεχθεί την αλλαγή ή επιστροφή και ταυτόχρονα να αξιώσει αποζημίωση από τον Πελάτη κατά την αξία των ελαττωμάτων του επιστρεφόμενου προϊόντος.
4. Επιστροφή τιμήματος
• Μόλις η SLOANEBOUTIQUE.GR λάβει αίτημα επιστροφής προϊόντος και εφόσον τηρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις, θα πιστώσει την πιστωτική κάρτα σας με το σχετικό ποσό. Για την επεξεργασία του αιτήματος και την πραγματοποίηση της πιστωτικής εγγραφής απαιτούνται συνήθως 30 ημέρες.
• Μόλις έχει γίνει η πλήρης επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής θα ενημερωθείτε από εμάς. 
• Στην περίπτωση που προβλέπεται ανωτέρω στην οποία η SLOANEBOUTIQUE.GR δικαιούται αποζημίωση για ελαττώματα των επιστραφέντων προϊόντων θα έχει το δικαίωμα να συμψηφίσει το σχετικό ποσό της αξιούμενης αποζημίωσης με το προς επιστροφή τίμημα.


Ι. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΑΣ
Η SLOANEBOUTIQUE.GR έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
Συγκεκριμένα η Ιστοσελίδα www.sloaneboutique.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας Πειραιώς, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H Ιστοσελίδα www.sloaneboutique.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας SLOANE BOUTIQUE (ΑΦΜ 139668055, ΔΟΥ: Δ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Καρόλου Ντηλ 1.
Το e-shop SLOANEBOUTIQUE.GR που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους. 
1. Σύνδεση σε αυτή την ιστοσελίδα και περιορισμοί προς άλλους ιστότοπους:
Μπορείτε να συνδεθείτε στην αρχική μας σελίδα, αρκεί να το κάνετε με τρόπο που είναι δίκαιο και νόμιμο, και δεν βλάπτει τη φήμη μας, αλλά δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε σύνδεση με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζετε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας όταν δεν υπάρχει έγκριση από τη πλευρά μας. Απαγορεύεται να δημιουργείτε σύνδεση από οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο που δεν ανήκει σε εσάς. Αυτή η ιστοσελίδα δεν πρέπει να πλαισιώνεται σε οποιοδήποτε άλλο site, ούτε μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση σε οποιοδήποτε μέρος αυτού του διαδικτυακού τόπου, εκτός από την αρχική σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε την άδεια σύνδεσης σε αυτήν την Ιστοσελίδα χωρίς προειδοποίηση.
Το www.sloaneboutique.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους ιστοτόπους τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Η SLOANEBOUTIQUE.GR δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοτόπων και δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη που τυχόν θα προκύψει από το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων. Η SLOANEBOUTIQUE.GR αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικά με τη χρήση των συνδεμένων ιστοτόπων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται με κίνδυνο του χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η SLOANEBOUTIQUE.GR για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.
2. Απαγορεύσεις
Απαγορεύεται να γίνεται κακή χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Ο κάθε χρήστης απαγορεύεται να διαπράξει ή να ενθαρρύνει κάποιο ποινικό αδίκημα, να μεταδώσει ή να διανείμει έναν ιό, trojan, worm ή να δημοσιεύσει οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο είναι κακόβουλο, τεχνολογικά επιβλαβές, ή με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό ή απαράδεκτο, να «εισβάλει» σε οποιαδήποτε πτυχή των Υπηρεσιών, να καταστρέψει δεδομένα, να παρενοχλήσει άλλους χρήστες, να παραβιάσει τα δικαιώματα των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου ατόμου, να στείλει οποιοδήποτε ανεπιθύμητο διαφημιστικό υλικό, που συνήθως αναφέρεται ως «spam», ή να προσπαθήσει να επηρεάσει την απόδοση ή τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε υπολογιστή μέσω αυτής της ιστοσελίδας.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας, προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεδομένα ή άλλα ιδιοκτησιακά υλικά που οφείλονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή στη λήψη του υλικού που δημοσιεύεται σε αυτή, ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτήν.

3. Πνευματική Ιδιοκτησία, Λογισμικό & Περιεχόμενο
Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλα τα λογισμικά και το περιεχόμενο που διατίθεται σε εσάς μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου παραμένουν στην κυριότητα της “SLOANEBOUTIQUE.GR ”  ή των δικαιοπαρόχων της και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο τον κόσμο. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται από την “SLOANEBOUTIQUE.GR”  και των δικαιοπαρόχων της. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε και να εμφανίσετε το περιεχόμενο που σας παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε, να χειριστείτε, να διανείμετε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο να αναπαράγετε, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιοδήποτε περιεχόμενο ή αντίγραφο του περιεχομένου που παρέχεται σε εσάς ή που εμφανίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα, ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο σε σχέση με οποιαδήποτε επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα.
Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε, να μεταφράσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγο έργο που βασίζεται σε οποιοδήποτε λογισμικό ή συνοδευτικά έγγραφα που παρέχονται από την SLOANEBOUTIQUE.GR ή των δικαιοπαρόχων της.
5. Το πωλούμενο είδος
Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας.
6. Τιμές και διαθεσιμότητα
Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (24% ΦΠΑ), εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεγέντων προϊόντων. Η SLOANEBOUTIQUE.GR επιφυλάσσεται του δικαιώματος τροποποίησης των τιμών των προϊόντων του ιστότοπου του σε οποιαδήποτε στιγμή. Δεσμεύεται ωστόσο να εφαρμόζει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.
Σημειώστε ότι εκτελούμε την παραγγελία σας ανάλογα με τα διαθέσιμα αποθέματά μας κι ότι οι αναφερόμενες διαθεσιμότητες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές.  Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν ή για την τυχόν πλήρη έλλειψη του συγκεκριμένου προϊόντος.
7. Οικείες διατάξεις περί προστασίας καταναλωτή
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop SLOANEBOUTIQUE.GR, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

8. Ανωτέρα βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η SLOANEBOUTIQUE.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση δημιουργείτε εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.


SLOANE BOUTIQUE
Καρόλου Ντηλ 1
54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 225055
e-mail: info@sloaneboutique.gr