Η εταιρεία Sloane Boutique δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα στο χώρο του γυναικείου ρούχου και αξεσουάρ από τον Δεκέμβριο του 2014. Το κατάστημα της Sloane Boutique εδρεύει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Καρόλου Ντηλ 1. Είναι κατεξοχήν ένα νέο greek concept store που στηρίζει τους νέους και μη, έλληνες designers, δίνοντας έμφαση στη σύγχρονη γυναίκα και στις απαιτητικές ανάγκες της καθημερινότητάς της. Συνδυάζοντας στις συλλογές μας την υψιλή αισθητική αλλά και τις παγκόσμιες fashion τάσεις, στο ρούχο και στο αξεσουάρ, έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε και να εδραιωθούμε στο χώρο της γυναικείας μόδας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δημιουργήθηκε για να μπορείτε εσείς οι ίδιοι να πραγματοποιείτε αρχικά εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας online και για να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για νέες παραλαβές, εκπτώσεις και προσφορές.

Με την συνεπή εξυπηρέτηση μας, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας μας, αλλά και την μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και τιμές, η sloaneboutique.gr σας υπόσχεται ένα συναρπαστκό ταξίδι στο κόσμο της γυναικείας μόδας.

Κατάστημα και επικοινωνία:

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 1, κέντρο Θεσσαλονίκης, 54623
Τηλέφωνο: 2310-225\055
mail: info@sloaneboutique.gr